Joppe haalt detectie level 4

Joppe heeft zijn examen voor detectie level 4 gehaald! Super knap. Hij mag nu operationeel gaan speuren (is in een omgeving waar gewerkt wordt). Joppe heeft een neus voor dollars, hij vindt ze als ze ergens verstopt zitten. Geld stinkt zegt het spreekwoord, maar voor Joppe is het een favoriete geur.

Super trots op Ronald en Joppe!


Posted in Nieuws by with comments disabled.

Brianne voor de 3de maal winnaar “Rob Molenbroek Bokaal”!!

15 December was er weer de Rob Molenbroek Bokaal speurwedstrijd in Terheijden. Brianne deed mee in de één na hoogste klasse de SP1 . Ze behaalde maar liefst 97 punten! En dat was de hoogste score over alle klassen en daarmee won ze voor de 3de maal in haar nog jonge leven de Rob Molenbroek Bokaal… Fantastisch , alle lof voor Wim die door zijn rust en inzicht het allerbeste uit Brianne weet te halen, topteam gefeliciteerd!


Posted in Nieuws by with comments disabled.

ECVO Mr.Neal

Mr Neal heeft zijn ECVO gehad en zijn beide oogjes zijn tip top in orde ☺️


Posted in Nieuws by with comments disabled.

GG2 diploma voor Brianne

Ze is zo een veelzijdig hondje die Brianne. Vandaag heeft ze samen met Wim het GG2 diploma van de FHN herhaald. Dit is zo knap, het is een zeer strenge gehoorzaamheids proef. Groot respect en van harte gefeliciteerd!

received_1421057488067259


Posted in Nieuws by with comments disabled.

Ilay en Maijuri

Ilay en Maijuri hebben weer een ECVO oogonderzoek gehad, en alles was bij  beide honden tiptop in orde, super fijn😁

IMG-20190921-WA0005


Posted in Nieuws by with comments disabled.

Brianne, Wizard, Mr. Neal en Rollo

Het was een sportief weekend voor de zippenzo. Terwijl Brianne in het hoge noorden in de regen een FHN speurwedstijd had, deden Rollo en Mr Neal mee aan de K9 worldwide TossAndFetch in het zonnige zuiden.

Brianne haar super neusje speurde zich weer eens naar een 1ste plaats met 96 punten, super goed!

Mr Neal moest het doen met een geblesseerd vrouwtje, en de frisbees werden met de linkerhand geworpen. Dat is best lastig omschakelen voor beide. Toch hebben ze een super knappe 2de plaats gehaald in de Master’s Division the Netherlands 🇳🇱. ( de prijsuitreiking gaf een foute weergave weer door een grote rekenfout en ze dus niet als 2de op de foto’s staan) Gelukkig is alles goed gecorrigeerd in de einduitslag.

Wizard heeft super zijn best gedaan en heeft ook een aantal prachtige catches gemaakt.

Rollo had 2 nette rondes, en 1slechte helaas. Maar toch trots op onze 5de plaats in de Master division the Netherlands.

Zondags hebben Rollo en ik nog een heel erg goede workshop T&C gehad bij Puck van de Marel en Saskia Boeie. Heel veel handvatten gekregen om ons een beter team te maken.

Mr Neal had zondag de inventarisatie bij de ASCN, en heeft deze nu dus ook in zijn bezit

 


Posted in Nieuws by with comments disabled.

Brianne 3de plaats NK GG2!

Vandaag is Brianne 3des geworden op het Nederlands Kampioenschap GG in Horst. Het was bagger slecht weer, maar super knap gedaan en toch een mooie 186 punten gehaaldin de GG2. Gefeliciteerd!


Posted in Nieuws by with comments disabled.

Nederlands kampioenschap dogfrisbee


Jeetje hoe trots kun je zijn… Gisteren was het Brianne die in de prijzen viel en vandaag..

Zo trots op Rollo, we zijn vandaag 5des geworden op het onderdeel throw and catch only in de open Klasse ennnn… In het eind klassement van 2019 een super 6de plaats!

Mr. Neal deed er nog een schepje bovenop. Hij won de T&C Only vandaag en eindigde in de eindstand van 2019 op een toffe 2de plaats… Man man wat een toppers die Zippenzootjes

 

 


Posted in Nieuws by with comments disabled.

3de plaats voor Brianne

FB_IMG_1569730360991

 

Gefeliciteerd, wat een goede speurneus is Brianne toch


Posted in Nieuws by with comments disabled.

UFO EK Apeldoorn

20190914_100757

Hanneke en Mr Neal hebben afgelopen weekend mee gedaan aan de Europees Kampioenschap T&C Only van de UFO waar ze voor gekwalificeerd waren. Het was een ongelooflijk sterk deelnemersveld, wat prachtig was om te zien. Heel erg goed georganiseerd door NFM en het lekkerste weertje wat je maar bedenken kan.

received_2501762673391524

Het is een top combinatie. Foto boven zweeft Neal boven het bonus vak

Rollo en Wizard hebben vrijdag voor het EK meegedaan aan de Last chance qualifier, helaas lukte het ons niet om ons alsnog te plaatsen voor het EK. Op naar het NK in Friesland waar Zipp met haar 3 zonen Neal, Wizard en Rollo aan de start zal staan op 29 september.


Posted in Nieuws by with comments disabled.