3 broers aan de start!

Het was een erg warme dag, maar wat ontzettend trots ben ik! De 3 broers Wizard, Mr Neal en Rollo stonden gisteren voor het eerst alle 3 aan de start op dezelfde frisbee wedstijd! Mr Neal voor het eerst in de OPEN klasse, super goed gedaan Hanneke en Neal! Zo kort na te zijn begonnen met wedstrijden, nu al in de open klasse uit moeten komen. 17de dan worden van de 27 deelnemers is echt knap, gefeliciteerd!

Wizard en Esmee….Wat ben ik ongelooflijk trots op die twee!. Het was voor hen de aller eerste wedstrijd.  De puntjes zijn blijven liggen op  het onderdeel distance, dat is jammer maar gezien de tropische temperaturen op het veld niet zo vreemd. Ik kijk uit naar hun volgende wedstijd.

Rollo is 3de geworden op de distance beginners, in de finale ronde had Rollo duidelijk een mindere concentratie wat jammer is natuurlijk maar begrijpelijk met 28 graden. Binnen het kwartier moest hij alweer aan de bak voor de 2de ronde freestyle. Ik merkte dat dit duidelijk te veel voor hem werd met die temperaturen en heb mijn show afgebroken. Hierdoor kregen we geen punten voor onze 2de ronde, maar de gezondheid van de hond gaat altijd voor!

Het was een super leuke en gezellige dag en ook wat ben ik trots op Hanneke en Esmee 😀

33734875_1713225445428884_3345820038010503168_n

Foto : Diliana Bruins


Posted in Nieuws by with comments disabled.