Wizard & Mr. Neal AWI Den Ham, Brianne in Riel

Gisteren was de AWI wedstrijd in Den Ham. Wizard en Esmee deden mee bij de beginners en Hanneke en Mr. Neal stonden in de open klasse Freestyle combined en Distance only.

Esmee moest haar beide rondes als eerste aftrappen, en dat is niet zo fijn. Ze deed een heel mooie 2de ronde , wel is de regen en wind, maar het ging goed. Wizard ving veel frisbees en leken geen last te hebben van de weersomstandigheden, toppers, goed gedaan!

Hanneke en haar Nealebeest… Ze gaan als een speer. Een heel erg goede freestyle neergezet met ongelooflijk veel catches! Wat is Neal toch snel. Zo knap wat deze combinatie al kan. Mooie worpen en alles op veilige hoogte en afgestemd op de nog jonge leeftijd van Neal.

En dan de distance only…. Neal en Hanneke hebben zich gekwalificeerd voor het EK én WK op dit onderdeel….wow Super super knap!! Heel erg trots op beide dames met hun toppers !

En Brianne had een debutanten wedstrijdbehendigheid  in Riel. Ze heeft het goed gedaan, al is er volgens haar baasjes nog wel wat training nodig. Toch wist ze 3de op het VP te worden en 5de op de Jump, op het spel kreeg ze een disc omdat ze haar eigen parcours liep 😉 Toch knap gedaan, en gefeliciteerd!

Waar waren Zipp en Rollo dan dit weekend?? Wel, Zipp heeft een snee in haar voetzooltje ,en die moet eerst genezen. En Rollo heeft wat moeite met de frisbee los te laten op het moment ..oorzaak ?? Dus deze week is hij bij de osteopate Martine Burgers geweest voor een sport APK. Er is niets aan de hand, fysiek is hij top fit volgens haar. Dus dan moeten we de oorzaak in het trainen zoeken. Besloten om hem 2 mnd uit de frisbee te halen en daarna weer opnieuw te beginnen. Natuurlijk mag hij wel lekker schapen drijven en lekker fietsen samen met mij.  One step back, two step foreward  😉


Posted in Nieuws by with comments disabled.