Rollo geïnventariseerd bij de ASCN

Het had vorig jaar met het hele nest moeten gebeuren, de inventarisatie bij de ASCN. Maar buiten mijn schuld om liep het heel anders, ze waren mijn nestje vergeten uit te nodigen. Maar er was wel een goede oplossing. Als ik of wie dan ook van de andere pups geïnventariseerd wilde worden kon dat altijd nog. Dus 25 mrt jl. was het zover voor Rollo.

Eerst een gedragstest, met gedrag naar mensen, een vreemd geluid, een jasschort dat onverwacht omhoog schiet en spelen en weer stoppen met de hond. Rollo deed het best goed, ondanks dat hij in het begin op een nieuw terrein altijd even wat drukker is. De test verliep desondanks super goed.

En daarna de keuring door een keurmeester om te zien of er fok uitsluitende gebreken zijn. Nou die heeft hij niet 😀 . Rollo is voor de fok toegelaten. Als meneer volwassen is geworden (want dat is hij nog echt niet 😉 ) zal hij heel beperkt  beschikbaar zijn voor passende teven met goede dna en röntgen uitslagen. Maar voorlopig moet bij maar eerst eens goed volwassen in de bol worden.

De foto hieronder is gemaakt op 25 mrt in Utrecht.

Rollo groep 1 nr 4

 


Posted in Nieuws by with comments disabled.