Mr.Neal en Brianne

Mr.Neal  en Brianne hebben afgelopen week weer  een heel erg mooie prestaties neergezet waar we ongelooflijk trots op zijn. Allereerst heeft Hanneke met alles wat ze kon haar 30ste plaats weten vast te houden in de Worldwide K9 Toss&Fetch wedstrijd. In de handlers divisie waar 778 deelnemers in zaten, gewoon op plaats 30 in de eindstand! In totaal waren er 1100 spelers en daar staan ze trots op plaats 66! Bizar knap. Ze zijn nu gepromoveerd naar de Master en zullen mee gaan doen aan de Spring competitie die in april begint. Het team waar ze in speelden waar Wizard ook in zat is als 18de geëindigd, gefeliciteerd, knap gedaan. Rollo en ik gaan ons voor deze competitie aansluiten in dit team.

Brianne mocht weer speuren, de FHN competitie is weer gestart. Het weer was afgelopen weekend echt bar en boos met veel regen en snoeiharde wind. Ze ging in Rostergaats in Friesland voor het eerst in de SC-3 speuren. En dat heeft ze super goed gedaan, ze slaagde met 83 punten en dat is heel erg knap onder deze omstandigheden. En als toetje behaalde ze ook nog eens een 3de plaats! Gefeliciteerd heel erg knap


Posted in Nieuws by with comments disabled.