Mr. Neal & Rollo UFO T&C only Fly’m High

Gisteren was de eerste UFO wedstrijd van het nieuwe frisbee seizoen. Mr Neal en Rollo deden beide mee in Haskerhorne bij Fly’m High. Beide alleen op T&C Only, en Rollo voor het eerst in de Open klasse. Het was een gezellige wedstrijd, en super georganiseerd.

Beide eerste ronden van de heren was super goed, heel trots op Rollo die toch een heel tijdje even uit het frisbee wedstrijd gebeuren is geweest. Neal is als altijd super save is vangen, en samen met Hanneke een mooi team. Helaas was Rollo zijn tweede ronde wat minder, maar de drive was top, en dat biedt goede perspectief voor de toekomst 😀 De 2de ronde van Neal en Hanneke was ook wat minder maar wel goed

Rollo eindigde op een toch heel mooie 14 plaats van de 25 deelnemers in T&C Only Open. Mr Neal en Hanneke hadden een gedeelde 3de plaats, maar door berekening als het gelijke stand is net niet op het podium. Echter omdat ze wel 3des zijn geworden zijn ze gekwalificeerd voor het EK en WK T&C Only!! 15 september in Apeldoorn!

Gefeliciteerd Hanneke en Mr.Neal ! 😀


Posted in Nieuws by with comments disabled.