4 succesvolle Zippenzootjes

Maar liefst 3 Zippenzootjes maakten deel uit van Team Beerzerveld in de K9 Toss & Fetch Spring Edition! En hoe! Als team Beerzerveld hebben we wereldwijd de 6de plaats weten te behalen! (1999 deelnemers!)

Wizard was super op dreef met Rick en zijn gepromoveerd van Handler naar de hogere klasse Master! Hanneke en Mr .Neal deden het in die hogere klasse, de Master, heel erg goed, wat een goed team is dat! Ik en Rollo blijven nog even in de Handler klasse 😛 . We zijn helaas wat te laat op stoom gekomen, maar voor het team wel lekker punten gescoord. (Alle plaatsingen en uitslagen staan bij de hond zelf onder “nakomelingen Ilay x Zipp)

Brianne mocht vandaag weer met haar neus werken. Het waren moeilijke omstandigheden, maar desondanks wel een goede 4de plaats.

Gefeliciteerd Toppers!

 


Posted in Nieuws by with comments disabled.